Conscribo

Conscribo biedt een online boekhoud- en ledenadministratiepakket hoofdzakelijk gemaakt voor verenigingen en stichtingen.

Dit is gemaakt op basis van de ervaring van penningmeesters en secretarissen van een groot aantal verenigingen. Omdat geen enkele vereniging hetzelfde is, staat flexibiliteit in Conscribo op de eerste plek.

Conscribo boekhouden onlineDe gebruikers van Conscribo zijn meestal geen full-time administrateur of boekhouder. Daarom is veel aandacht besteed aan het pakket eenvoudig en inzichtelijk te maken, zonder mogelijkheden te limiteren.

In Conscribo kun je onder andere:

  • Een boekhouding en ledenadministratie voeren
  • Met meerdere gebruikers werken
  • Lidmaatschappen innen, (via facturen en SEPA incasso)
  • Een BTW administratie voeren
  • Factureren in eigen ontworpen huisstijl
  • E-mails en gepersonaliseerde documenten versturen

Het pakket legt de nadruk op eenvoud in het verkrijgen van overzicht. Als je bijvoorbeeld ingelogd bent, krijg je altijd met 1 klik inzicht in resultaat en balans. Via de bankimport kun je boekingen inlezen en direct correct verwerken. Je hoeft hiervoor bijvoorbeeld niet eerst de facturen op te voeren.

De ledenadministratie/relatiebeheer is verwoven met het financiƫle systeem. Je kunt je eigen gegevens bepalen en overal gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld als tennisvereniging het bondsnummer van de leden bijhouden en vervolgens deze op de facturen of in e-mails vermelden.

Conscribo heeft een aantal principes waar ze bij alle facetten in haar organisatie rekening mee houdt: correctheid van gegevens, beveiliging en privacy. Om dit te waarborgen minimaliseert Conscribo de afhankelijkheid van andere systemen. Alle gegevens staan alleen op fysiek in het beheer van Conscribo zijnde servers.

U kunt in Conscribo zelf backups maken en terugzetten. Conscribo maakt daarnaast dagelijks een backup van uw administratie.

Online boekhouden review
Datum
Product
Conscribo online boekhouding
Score
21star1stargraygraygray

Reacties zijn gesloten.