e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een gebruiksvriendelijk online boekhoudprogramma waar u geen boekhoudkennis voor nodig hebt om het boekhoudpakket te begrijpen. e-Boekhouden.nl past een begrijpelijke woordkeuze toe en is eenvoudig in gebruik. De online boekhoudsoftware van e-Boekhouden.nl is speciaal ontwikkeld voor:

  • Ondernemers
  • Accountants & boekhouders
  • Verenigingen
  • Stichtingen
  • Alle ondernemingen, verenigingen en stichtingen werken op een andere manier. Daarom heeft e-Boekhouden.nl diverse abonnementen en modules, afgestemd op ieder zijn wensen. U kiest zelf de modules die u nodig heeft.

Online boekhouden vanaf € 3,95 per maand

e-Boekhouden.nl zorgt ervoor dat u eenvoudig financiële overzichten kunt inzien. Dit op basis van uw ingevoerde financiële gegevens. e-Boekhouden.nl heeft een koppeling met alle Nederlandse banken. Met de ABN AMRO, de Rabobank en de ING Bank is er een automatische bankkoppeling beschikbaar. Dat betekent dat alle bij- en afschrijvingen van uw zakelijke rekening automatisch verwerkt worden in de online boekhouding. Dat bespaart veel tijd, voorkomt fouten en uw boekhouding is altijd up-to-date.

Klanten herinneren aan openstaande vorderingen? Dat is met e-Boekhouden.nl geen probleem. Met e-Boekhouden.nl kunt u zelf sjablonen opmaken, geheel naar eigen wens en huisstijl. Deze kunt u gebruiken om per post of e-mail als herinnering te sturen naar uw klanten. Wilt u één of meerdere herinneringen per e-mail verzenden, dan kunt u dit aanvinken in e-Boekhouden.nl. Zo kunt u met één druk op de knop honderden herinneringen versturen.

Online factureren vanaf € 2,95 per maand

Met e-Boekhouden.nl maakt, beheert én verstuurt u online facturen. U verstuurt deze facturen in uw eigen huisstijl, waardoor uw uitstraling en identiteit behouden blijft. Iedere factuur die u aanmaakt wordt volautomatisch in uw boekhouding verwerkt. Zodra u de factuur opslaat, wordt uw boekhouding bijgewerkt.

Voor periodieke facturen kunt u gebruik maken van abonnementen. Hiermee maakt u in enkele eenvoudige stappen honderden facturen aan. Dit neemt u veel werk uit handen. Daarbij geeft u per factuur aan hoe de klant gaat betalen: per reguliere overboeking of per incasso. Als u voor het laatste kiest, maakt e-Boekhouden.nl automatisch een incasso-opdracht aan. De facturatiemodule van e-Boekhouden.nl is inclusief urenregistratie, offertemodule en voorraadbeheer.

Online ledenadministratie voor € 8,95 per maand

Speciaal voor verenigingen en stichtingen heeft e-Boekhouden.nl een online ledenadministratie ontwikkeld. Binnen enkele minuten importeert u uw ledenbestand. U koppelt een aantal kenmerken aan specifieke kolommen en importeert alle gegevens snel en eenvoudig in uw administratie.

De voordelen van de ledenadministratie:

  • Onbeperkt aantal lidmaatschappen
  • Vrije invoervelden voor extra lidgegevens
  • Nieuwsbrieven versturen naar leden
  • De ledenadministratie is volledig te autoriseren

Gebruikt u de online ledenadministratie in combinatie met de boekhoudenmodule van e-Boekhouden.nl, dan worden alle periodieke facturen volautomatisch verwerkt in de boekhouding. Alle overzichten zijn onmiddellijk bijgewerkt en de lijst met openstaande posten is direct up-to-date. Zo behaalt u de meeste tijdwinst.

Gratis samenwerken met uw accountant

Wilt u graag samenwerken met uw accountant of boekhouder? Dan geeft u deze gratis toegang. Heeft u nog geen accountant of boekhouder die u adviseert op administratief, financieel, bedrijfseconomisch en fiscaal gebied? e-Boekhouden.nl biedt u als extra service een accountantslijst. Op deze accountantslijst zijn uitsluitend accountants en boekhouders vermeld die actief werken met e-Boekhouden.nl. Zo vindt u snel én eenvoudig een specialist bij u in de buurt.

Gratis e-Boekhouden.nl uitproberen

Wilt u erachter komen of e-Boekhouden.nl bij u past? Probeer e-Boekhouden.nl dan 14 dagen gratis en vrijblijvend uit.

Online boekhouden review
Datum
Product
e-Boekhouden.nl
Score
41star1star1star1stargray

Reacties zijn gesloten.