Minox

Historie
MINOX behoort tot de bekende namen op het gebied van boekhoudsoftware. Al sinds 1983 is MINOX actief op de Nederlandse markt en richt zich op accountants- en administratiekantoren en het (kleinere) MKB. Naast de pakketten op de PC of op de server, is MINOX sinds 2005 ook online beschikbaar. De offline- en online versies zijn volkomen uitwisselbaar. Dit biedt een optimale communicatie tussen de accountant en zijn cliënten.

Minox boekhouding onlineMINOX verwerkt alle mutaties direct en op een snelle wijze. Om inzicht te krijgen in “de cijfers” is geen extra verwerkingsslag noodzakelijk. Eventuele correcties, die door de ondernemer of de accountant worden aangebracht, kunnen in de oorspronkelijke boekingsregels worden doorgevoerd. Met name wat minder ervaren gebruikers voelen zich hierdoor snel vertrouwd met het pakket. Dat maakt MINOX flexibel en gemakkelijk in gebruik.

Veranderende tijden
De moderne ondernemer wil snel inzicht hebben in zijn financiële positie. Hij wil een deel van de administratie zelf doen, onder het toeziend oog van zijn accountant. De wat complexere journaalposten zoals afschrijvingen, onderhanden werk en transitorische posten doet de accountant. Dit vereist een uitgekiende werkwijze en die biedt MINOX. Met MINOX-Online factureert de ondernemer en boekt zelf de bank. Dit laatste kan natuurlijk automatisch gaan met “Verwerking bankmutaties”. De accountant logt in met zijn eigen uitgebreide MINOX-uitvoering en vervolmaakt de administratie.

De nieuwe generatie
In de zomer van 2014 komt MINOX met een nieuwe versie specifiek voor de cloud. Met deze nieuwe MINOX-generatie zal de drempel veel lager komen te liggen. Hiermee wordt het voor een grote groep ondernemingen aantrekkelijk om over te stappen op online-boekhouden.

MINOX biedt diverse Online-varianten: van ”met de accountant meekijken” tot zelf doen met de “Pro-uitvoering” met veel functies (zoals kostenplaatsen, vaste journaalposten, afletteren) en veel overzichten (zoals Balans, verkorte Winst en Verlies, Jaar- en Periode-overzichten). MINOX-Online is beschikbaar vanaf € 17,50 per maand (excl. BTW).

Online boekhouden review
Datum
Product
MINOX boekhoudsoftware online
Score
41star1star1star1stargray

Reacties zijn gesloten.