Offective

Offective B.V. is een combinatie van de woorden Office en Effective. Het ontstaan van deze woorden is te danken aan de visie van Offective om een effectieve oplossing te bieden voor de Office. Sinds de oprichting in 2010 van Offective hebben al duizenden gebruikers zich aangesloten bij Offective.

Ontstaan & Functionaliteit
De ontstaansgeschiedenis van Offective BV begon in 2010 één van de oprichters van Offective een model bedacht, waarin alle (administratieve) processen binnen een organisatie in één applicatie beheerd kunnen worden.

Offective boekhoudenMet veel ervaring in het zelfstandig ondernemen viel het de oprichters van Offective op dat er weinig pakketten waren die gebruiksvriendelijk, eenvoudig maar vooral ook compleet waren. Zo moest de facturatie in pakket A gedaan worden, het logbeheer in pakket B, de verkoop in pakket C, enz.

De kracht van Offective zit behalve de gebruiksvriendelijkheid, de moderne techniek, en de prijs vooral ook in de mogelijkheden. Bedacht door ondernemers is Offective ontwikkeld voor ondernemers. Met als resultaat: een pakket die alle mogelijkheden biedt om uw complete bedrijf administratief te runnen. De eenvoud en gebruiksvriendelijkheid van Offective doet niet tekort aan mogelijkheden, maar zorgt wel dat de applicatie toegankelijk is voor iedereen.

Prijs
Bij Offective betaald u enkel voor wat u nodig heeft. Bent u bijvoorbeeld een starter en heeft u nog geen behoefte aan personeelsadministratie, dan schakelt u die module in een klik uit. Omdat u enkel betaalt voor wat u nodig heeft komt u altijd op een scherpe prijs uit voor wat u nodig heeft. Offective biedt een groot scala aan modules voor al uw administratieve processen.

Uw prijs kunt u eenvoudig berekenen op de website. Enkele prijsvoorbeelden:

  • Boekhouden + Facturatie + Aanmanen + Relatiebeheer = €16,80
  • Personeel + Taakbeheer + Product- en Voorraadbeheer = €7,80

Deze prijzen zijn zeer scherp en concurrerend. De reden dat Offective deze prijzen kan hanteren en toch zo een compleet pakket kan aanbieden heeft Offective te danken aan hun moderne ontwikkeltechnologie.

Ontwikkeltechnologie / Techniek
Offective hanteert een unieke ontwikkeltechnologie: Model Driven Development (MDD). Hiermee wordt in tegenstelling tot traditionele ontwikkeltechnieken niet geprogrammeerd, maar gemodelleerd. Een revolutionaire ontwikkeltechnologie waarmee Offective haar voorsprong in de markt boekt. Offective wordt ontwikkeld op het platform Mendix. De Mendix techniek/technologie van modelgedreven software ontwikkeling (MDD) neem de jaren een snelle vlucht en dat heeft zijn redenen:
De manier van ontwikkelen zorgt voor verbeterde onderhoudbaarheid en biedt ruimte voor razendsnelle nieuwe ontwikkelingen.

Uit onderzoek van RDF Group is gebleken dat onze manier van software ontwikkelen tot wel vier keer sneller is dan traditionele softwareontwikkelingsmethoden.

Conclusie:
Met Offective heeft u een betaalbare oplossing voor uw administratie. Voor zowel kleine, als middelgrote of grote ondernemingen is de oplossing betaalbaar en voldoet het functioneel. De eenvoudige aan- en uitschakeling van modules biedt een zeer flexibele oplossing.

Online boekhouden review
Datum
Product
Offective online boekhoudpakket
Score
51star1star1star1star1star

Reacties zijn gesloten.