Yuki

Yuki is een compleet online boekhoudpakket voor ondernemers. Waar Yuki zich in onderscheidt, is dat de ondernemer zijn facturen kan inscannen en/of gelijk kan doormailen naar Yuki. De Yuki-medewerkers zorgen er vervolgens voor dat alles wordt ingeboekt. Ook kunnen zij periodiek de BTW-aangifte versturen. Facturen kunnen ook met een speciale iPhone-app gefotografeerd en direct toegevoegd worden.

Yuki online boekhoudenDit bespaart de ondernemer zelf kostbare tijd én het scheelt in accountantskosten. Ondersteund door Yuki dient door de ondernemer zelf de financiële administratie bijgehouden te worden. Deze online boekhoudsoftware maakt de accountant echter niet geheel overbodig; deze is vaak nog wel nodig om afschrijvingen in te boeken, de jaarrekening op te stellen en natuurlijk om eventueel financieel advies te geven. De accountant kan gratis toegang gegeven worden door de ondernemer tot de online boekhoudtool.

Yuki staat bekend als eenvoudige online boekhoudsoftware met een overzichtelijke user interface. Vanaf het startscherm zijn de meest gebruikt onderdelen van de software direct te bereiken. De gebruiker kan zelf desgewenst snelkoppelingen verwijderen of juist toevoegen aan het startscherm.

Behalve het inkloppen van factureren biedt Yuki de mogelijkheid om alle data online te archiveren. Er zijn daarnaast exportmogelijkheden CSV, PDF, XML en Excel. Er geldt altijd een beveiligde (https) verbinding naar de Yuki-servers. Yuki kent een intensief backup-beleid, maar liefst elke 15 minuten wordt er een backup gemaakt.

Naast de standaardfunctionaliteit biedt Yuki nog aanvullende features zoals personeelbeheer en relatiebeheer, agendasoftware en de mogelijkheid om ook online te factureren.

De prijs van Yuki is afhankelijk van het aantal documenten (facturen) die er worden geüpload. Ter indicatie: de instapprijs bedraagt €420,- per jaar waarmee 100 inkomende en 100 uitgaande facturen geüpload kunnen worden. Dit loopt op tot circa €2500,- per jaar bij 400 uitgaande en 800 inkomende facturen. Yuki is daarmee niet de meest goedkope online boekhoudsoftware, maar voor ondernemers met een hekel aan boekhouden (en dat zijn er veel) is het een prima product.

Online boekhouden review
Datum
Product
Yuki online boekhouding
Score
51star1star1star1star1star

Reacties zijn gesloten.